Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy attól még, hogy paleozunk, nem kell lemondanunk az ízekről, a kényeztetésről… Málnaszezon van, megint csináltam egy adag házi málnafagyit csokoládéval, (a receptjét keressétek az oldalamon), és mivel még maradt málnám, csináltam egy sűrű, ízes málnakrémlevest, kábé 5 perc alatt.
Málnakrémleves
3 doboz málnát (125 grammosak voltak) megmostam, és mellé egy fél almát. Ez egyébként elhagyható, én is csak azért tettem bele, hogy gazdagítsam az ízeket. Nem volt nagyon édes most ez a málna, úgyhogy két teáskanál 1:4-es cukorhelyettesítő került még bele. Botmixer elő, összepürésítettem, aztán pedig egy kis doboz Cocomast hozzákevertem.
Betettem a hűtőbe kábé egy fél órára, hidegen az igazi. Amit a képen láttok mellette, az egy édes kenyér, őzgerinc formában sütöttem le, nem most, így a fagyasztóból került a leves mellé, természetesen kiengedve. Ha lett volna itthon ToTu-m, akkor biztosan valami kis édes túrógombócos megoldásban gondolkodtam volna levesbetétként, de majd legközelebb…
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: